Nedeljni horoskop od 24. do 30. oktobra 2016: Astrolozi tvrde da će u ovom periodu najsrećniji biti Rak, Škorpija i Blizanac. Otkrijte šta vas očekuje u poslednjoj nedelji oktobra, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

LJUBAV: Još uvek vam se čini kao da nije pravo vreme za ljubav. Niste u pravu, jer vam počinju da vam se otvaraju sve bolje ljubavne prilike. Samo vi sami možete sebe zaustaviti. Zato će i ljubav zavisiti o vama. Zanemarite blokade i krenite.

KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Najviše zato jer je sve tu, pred vama. Kockice se slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo discipline. Prilike su tu.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremeno zastanite.

devojka

BIK

LJUBAV: Oni koji su u dužm vezama postaće svesni koliko su male i naizgled neatraktivne stvari važne u privatnom životu. Biće to dobro. Uživaće zrelije i diskretnije. Samci će izlaziti bez velikih ljubavnih ambicija.

KARIJERA: Vi ćete verovatno dobiti podršku drugih za svoje poslovne planove, ali uz nju će doći i potreba da odreagujete ili iskritikujete celu stvar. Nemojte to činiti. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na pameti.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro bi vam došao boravak u prirodi.

BLIZANCI

LJUBAV: Intenziviraće se mogućnost izlazaka i sasvim neobičnih zabava. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Dvoumićete se da li da uzmete stvari u svoje ruke ili da pustite drugima da vode celu stvar. Ovaj put možete povući smelije poteze jer će sve ono što radite, uz uslov da ne forsirate, uglavnom dati ploda. Znači, idite polako i organizovano.

ZDRAVLJE&SAVET: Samo nastavite, ali se i odmarajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.