Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2016: Lavu i Strelcu nova ljubav a Ribama uspeh na poslu

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2016: Ovan tvrdoglav, Bik preuzima inicijativu, Blizanci napeti, Rak živi u iluziji, Devica dekoncentrisana, Vaga timski igrač, Škorpija nervozna, Jarac ljubomoran, Vodolija neorganizovana. Ovo je današnji horoskop za danas 21.10.2016, piše luftika.rs.

OVAN

Posao

Vrtite se u istom krugu omeđeni zidinama sopstvene sujete i tvrdoglavosti. To kod saradnika stvara nepodnošljiv pritisak u radu, i ne žele da budu deo te priče. Razmislite o promeni strategije.

Ljubav

Imate dosta zajedničkih tema sa partnerom i zasad se dobro nadopunjujete. Ipak, sve je više tačaka razmimoilaženja. Potražite balans u romantičnim trenucima ili u putovanju.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

devojka jesen

BIK

Posao

Vi ste se iz pozicije tihog radnika koji ispunjava sve zadatke transformisali u idejnog vođu promene pristupa poslu. Kolege sada posmatraju stvari iz druge perspektive. Jedni će vam zbog toga biti zahvalni, a drugi će u vama viddeti prepreku ili smetnju.

Ljubav

Vaga je horoskopski znak koji bi mogao da vam donese radost. Njihova spontana i nenametljiva energija će vam prijati. Moguća nova veza.

Zdravlje

Mogući problemi sa vratom i leđima.

BLIZANCI

Posao

Napetost raste, pošto ne uspevate da pohvatate konce novog životnog ciklusa u koji ste ušli. Okolnost postaju sve teže, i ne znate odakle da počnete. Nerešene stvari ili sporovi vas dodatno usporavaju.

Ljubav

Nekome ste privlačni i nedodirljivi u isti mah. Dajete nejasne signale, pa vaš obožavalac ne zna sa čim može da računa. Moguća avantura sa vodenim znakom.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Problem sa vaskularnim sistemom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.