Dnevni horoskop za 25. mart 2017

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2016: Burna nedelja je iza nas, vreme je da se odmorimo. Jedna lepa subota je pred nama. I danas je veoma povoljan dan za odnose i komunikaciju, za prijatelje i rodbinu. Za negovanje bliskih odnosa i istinske ljubavi sa bližnjima i pravim prijateljima. Danas se svi okrećemo porodici, deci, svima za koje nismo imali vremena prethodnih dana. Želimo da nadoknadimo vreme i provedemo lepe trenutke s njima. Mesec u Raku i danas pruža onu predivnu atmosferu kada ćete se osećati ponosni na ono što ste stvorili(decu)i na ljude koje imate kraj sebe i u svojim životima uopšte. Predlažemo odlazak iz grada u prirodu, daleko od buke i gužve.

 

Danas ćete imati nalet inspiracije za uređenje enterijera, uživaćete u sitnim izmenama, poželećete da unesete živost u svoj dom, a onda ćete pozvati prijatelje pred kraj dana. Uveče će vas obuzeti umor, i bićete preplavljenih pozitivnim osećanjima.
Uživajte u ovom mirnom danu.

OVAN

POSAO

Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška.

LJUBAV
Imate izuzetno povoljne uslove pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku.

ZDRAVLJE

Osećate se umorno.

BIK

POSAO

Nemojte insistirati na tome da istaknete vaše mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, samo je potrebno da budete strpljivi.

LJUBAV

Ako ste slobodni, uživajte u pažnji osobe u znaku Device. Zauzeti neće imati previše uzbuđenja u ljubavi, uživajte u onome što imate.

ZDRAVLJE

Dobro.

devojka

BLIZANCI

POSAO

Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati.

LJUBAV

Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.