Dnevni horoskop za 11. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 11. decembar 2020.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra 2019: Sam kraj septembra biće veoma dobar period za rođene u znaku Jarca, Bika i Vage. Kakve sreće će biti ostali pripradnici Zodijaka u svim sferama života saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi razvijaće se dobro. Male sumnje biće prolaznog karaktera pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba da budete na usluzi drugima. Upravo te vrline vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Oslonite se na svoje znanje.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vas zovu od srca.

BIK

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom kreativnošću.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećate da imate pozamašan kapacitet.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra 2019: Rak na pragu zaljubljivanja, Vaga zamišljena nad budućnošću, Blizancu uspeh nadohvat ruke
Nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra 2019: Rak na pragu zaljubljivanja, Vaga zamišljena nad budućnošću, Blizancu uspeh nadohvat ruke

BLIZANCI

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jednog dana biće sjajno, a drugog nikako tako da je najbolje je da se tada osamite. Ne ulazite u rasprave jer se one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organizuju kvalitetnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Definišite svoje stavove.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.