Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2019: Vaga oseća zahlađenje odnosa sa partnerom, Devica ima problema u braku, Ovan gaji osećanja prema bivšem partneru, Bik ne uspeva da promeni posao, piše www.kurir.rs.

OVAN

Nemojte da žurite previše sa obavljanjem važnih poslova, najbolje bi bilo da sve radite natenane i polako. Iako ste mislili da nemate više osećanja ka starom partneru, nakon susreta sa njim se nešto poljuljalo. Psihički ste veoma napeti.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2019
Dnevni horoskop za 19. septembar 2019

BIK

Izgubili ste nadu da ćete uspeti da promenite posao i niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Iako umete da budete skloni tome da u nekim zahtevima preterujete, partner se trudi da vas zadovolji. Problemi sa nervnim sistemom.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati važne odluke ispred sebe u narednom periodu. Očekuje vas povoljna faza za posao. Distanca između vas i voljene osobe vam se ni malo ne dopada. Sve više vam se bliži prekid. Povedite računa o leđima.

RAK

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas period u kojem ćete imati dobre mogućnosti za ostvarenje posla na putu. Dopada vam se osoba koju često srećete u svakodnevnom okruženju. Povedite računa o cirkulaciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.