Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019: Ovan okružen udvaračima, Rak...

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019: Ovan okružen udvaračima, Rak pokreće novi posao, Strelac treba da veruje u lepše sutra

124
0
Dnevni horoskop za 6. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 6. avgust 2020.20.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019: Ribe, Škorpije i Lavovi imaju najviše šansi za sreću i uspeh u ovom periodu, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaš zanimljiv ljubavni period potrajaće cele ove nedelje. Pred vama su iskustva koja će zasigurno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će da biraju. Neka ne spuštaju kriterijume. KARIJERA: Većinu dana najradije ćete plandovati. Mnogi će biti na godišnjem odmoru. Oni koji rade gledaće što pre da zbrišu s posla. Nadređeni i njihova kontrola će im padati teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za humor. ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte prvo sebe.

BIK

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze. KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte. ZDRAVLJE&SAVET: Ne pijte hladne napitke.
Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019
Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se distancirali od partnera, a bez pravog razloga. Razmislite. KARIJERA: Snaga i uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj. ZDRAVLJE&SAVET: Neki će biti presigurni u sebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.