Mesečni horoskop za avgust 2019
Mesečni horoskop za avgust 2019

Mesečni horoskop za avgust 2019: U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec avgust, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Na ljubavnom planu u ovom mesecu vas očekuju velike promene, ali i mnogo zabave. Ukoliko ste u braku ili vezi, sa emotivnim partnerom ćete imati predivan odnos, te ćete biti izuzetno zadovoljni i srećni. Tu vašu ispunjenost ćete pokazati i na drugim životnim segmentima i sve ćete raditi sa lakoćom i osmehom na licu. Bićete zauzeti planiranjem putovanja sa voljenom osobom, a deo slobodnog vremena ćete posvetiti prijateljima i porodici. Svi slobodni pripadnici ovog znaka će u avgustu uživati kao nikada do sada. Takođe, upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati.

Na poslu će tokom avgusta biti sve kao i do sada. Obavljaćete svoje zadatke na vreme, nećete nagomilavati posao i sve će vam ići od ruke. Nećete imati problema sa papirologijom, ali se potrudite da budete skoncentrisani kako ne bi došlo do greške.

Kada je u pitanju zdravlje, proverite krvnu sliku.

BIK

Svi zauzeti pripadnici ovog znaka će u osmom mesecu imati korektan odnos sa emotivnim partnerom. Do velike i krucijalne promene na polju ljubavi neće doći ovog meseca, međutim, između vas i vaše voljene osobe neće doći ni do rasprava i nesuglasica. Imaćete jedan miran i staložen odnos. Kako je sa partnerom sve u redu, bićete više fokusirani na stvari koje vas čine srećnom i ispunjenom, a za koje niste pronalazili vremena u poslednjem periodu. Slobodni Bikovi će u avgustu pronaći osobu sa kojom se osećaju prijatno i u čijem društvu se puno smeju. Da li će se flert pretvoriti u vezu, to zavisi samo od vas.

Kada je posao u pitanju, u avgustu nećete imali pune ruke posla. Veći deo ćete završiti u julu, pa ćete avgust iskoristiti za nove projekte, ideje ili potpuni odmor. Međutim, moguće su i nove poslovne ponude, zato budite u pripravnosti.

Zdravlje vam je na zavidnom nivou.

Mesečni horoskop za avgust 2019
Mesečni horoskop za avgust 2019

BLIZANCI

Kada je u pitanju ljubav, lep mesec je pred vama. Blizanci koji su u vezi ili braku će sa emotivnim partnerom uživati u svakom trenutku koji provedu zajedno. Preplaviće vas emocije, i osećaćete leptiriće u stomaku kao nikada do sada. Svaki momenat će vam prijati i to ćete i pokazati. Međutim, u nekim trenucima će vas obuzeti osećaj straha da se vaš odnos sa voljenom osobom ne ugasi veoma brzo, jer se do sada upravo tako sve dešavalo – brzo i dinamično. Ne brinite, do toga neće doći. Ukoliko ste slobodni, ovo je pravo vreme za upuštanje u emotivni odnos.

Organizacija poslovnih obaveza i radnih zadataka, u ovom periodu, vam neće biti jača strana. Iako ste već navikli da sve radite u poslednji čas, u avgustu će vam posebno to smetati, jer ćete na taj način samo gomilati poslove, a ujedno i stres i nervozu. Poradite na tome.

Potrudite se više da odmarate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.