Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2019: Povišica za Vodoliju, Ovan uživa u ljubavi, Škorpija napeta

Mesečni horoskop za avgust 2019: U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec avgust, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Na ljubavnom planu u ovom mesecu vas očekuju velike promene, ali i mnogo zabave. Ukoliko ste u braku ili vezi, sa emotivnim partnerom ćete imati predivan odnos, te ćete biti izuzetno zadovoljni i srećni. Tu vašu ispunjenost ćete pokazati i na drugim životnim segmentima i sve ćete raditi sa lakoćom i osmehom na licu. Bićete zauzeti planiranjem putovanja sa voljenom osobom, a deo slobodnog vremena ćete posvetiti prijateljima i porodici. Svi slobodni pripadnici ovog znaka će u avgustu uživati kao nikada do sada. Takođe, upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati.

Na poslu će tokom avgusta biti sve kao i do sada. Obavljaćete svoje zadatke na vreme, nećete nagomilavati posao i sve će vam ići od ruke. Nećete imati problema sa papirologijom, ali se potrudite da budete skoncentrisani kako ne bi došlo do greške.

Kada je u pitanju zdravlje, proverite krvnu sliku.

BIK

Svi zauzeti pripadnici ovog znaka će u osmom mesecu imati korektan odnos sa emotivnim partnerom. Do velike i krucijalne promene na polju ljubavi neće doći ovog meseca, međutim, između vas i vaše voljene osobe neće doći ni do rasprava i nesuglasica. Imaćete jedan miran i staložen odnos. Kako je sa partnerom sve u redu, bićete više fokusirani na stvari koje vas čine srećnom i ispunjenom, a za koje niste pronalazili vremena u poslednjem periodu. Slobodni Bikovi će u avgustu pronaći osobu sa kojom se osećaju prijatno i u čijem društvu se puno smeju. Da li će se flert pretvoriti u vezu, to zavisi samo od vas.

Kada je posao u pitanju, u avgustu nećete imali pune ruke posla. Veći deo ćete završiti u julu, pa ćete avgust iskoristiti za nove projekte, ideje ili potpuni odmor. Međutim, moguće su i nove poslovne ponude, zato budite u pripravnosti.

Zdravlje vam je na zavidnom nivou.

Mesečni horoskop za avgust 2019

Mesečni horoskop za avgust 2019

BLIZANCI

Kada je u pitanju ljubav, lep mesec je pred vama. Blizanci koji su u vezi ili braku će sa emotivnim partnerom uživati u svakom trenutku koji provedu zajedno. Preplaviće vas emocije, i osećaćete leptiriće u stomaku kao nikada do sada. Svaki momenat će vam prijati i to ćete i pokazati. Međutim, u nekim trenucima će vas obuzeti osećaj straha da se vaš odnos sa voljenom osobom ne ugasi veoma brzo, jer se do sada upravo tako sve dešavalo – brzo i dinamično. Ne brinite, do toga neće doći. Ukoliko ste slobodni, ovo je pravo vreme za upuštanje u emotivni odnos.

Organizacija poslovnih obaveza i radnih zadataka, u ovom periodu, vam neće biti jača strana. Iako ste već navikli da sve radite u poslednji čas, u avgustu će vam posebno to smetati, jer ćete na taj način samo gomilati poslove, a ujedno i stres i nervozu. Poradite na tome.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Potrudite se više da odmarate.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.