Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019: Uspeh pred vratima Jarca,...

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019: Uspeh pred vratima Jarca, Vaga privlači pažnju mnogih, Rak treba da štedi snagu

130
0
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 20. 27. maja 2019: Ovo će biti dobar period za Bikove, Vage i Ribe. Saznajte šta očekuje svaki znak na svim životnim područjima u sledećih nedelju dana, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli da učinite i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u emotivnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve će vam na kraju ići u prilog. KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije. ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

BIK

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami. KARIJERA: Dva korak napred pa jedan  unazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja. Ipak, kad saberete sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Jesu li realni? ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Bitćete sve skloniji sakrivanju svojih pravih osećanja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama. KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vam to ne nervira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali. ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.