Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 17. maj 2019: Rak ima sreće u ljubavi, Devica...

Dnevni horoskop za 17. maj 2019: Rak ima sreće u ljubavi, Devica marljiva, Bik pod tenzijom

85
0
Dnevni horoskop za 22. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 22. avgust 2020.

Dnevni horoskop za 17. maj 2019: Ovan premoren, Bik pod tenzijom, Blizanci zatvoreni, Rak ima sreće u ljubavi, Lav opušten, Devica marljiva, Vaga ima problema s bubrezima, Škorpija opterećena, Strelac se dobro oseća, Jarac nezadovoljan platom, Vodolija pati od prehlade, a Ribe u kraćoj poslovnoj krizi. Ovo je današnji dnevni horoskop za 17.05.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije, sada je vreme da prekinete tu saradnju koja vas guši, potajno nervira. Ljubav Dan donosi zanimljivu i lepu emociju prema voljenoj osobi a uživanje i provod znate već sami dobro da organizujete. Zdravlje Povišena temperatura od premora.

BIK

Posao Osećaj tenzije na poslu sa kolegama. Sigurno radite u nekoj ustanovi koja vas ne inspiriše a posao vam se čini dosadnim. Ljubav Vatra u vama tinja polako. Partner mora da pokaže izvesno strpljenje i nadu da će sve biti kako treba da biste živeli u miru. Zdravlje Manji problem sa stomakom.
Dnevni horoskop za 17. maj 2019
Dnevni horoskop za 17. maj 2019

BLIZANCI

Posao Zatvoreni ste za nešto novo danas. Razlog tome je vaše raspoloženje, nikako manjak ambicije. Ljubav Slobodni imaju susret na poslovnom putovanju. Vaše radno mesto zahteva kretanje. Ako ste u braku ili vezi treba da pokažete više strasti. Zdravlje Više tečnosti, manje cigareta, alkohola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.