Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra 2017

Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra 2017: Vodolijama, Lavovima i Strelčevima će u ovom periodu zvezde biti najviše naklonjene a šta vaš znak očekuje u ljubavi, na poslu i kakvog ćete zdravlja biti, ali i na šta vam astrolog sugeriše da obratite pažnju saznajte u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Premda ćete objektivno imati dobar vetar u leđa u ljubavi, svako malo pravićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelepo.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule u vazduhu. Prilika jeste tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.

ZDRAVLJE&SAVET: Volite sebe kao i druge.

BIK

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život biće uglavnom zanemarljiv, kao da će vas ljubav mimoilaziti. Premda će vam se u jednom času činiti da je moguće baš sve, već idućeg trena uvidećete da nije moguće ništa. Ono što imate čuvajte, a sve ostalo izdržite.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovog puta postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Ista pravila treba da važe za sve.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete pozivani na putovanja ili na društvena okupljanja van mesta boravka, a baš tako biste mogli sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i zadovoljni.

KARIJERA: Privilegije kojima ste se nadali biće tu, ali vi sami nećete biti sigurni kako da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Oni pametniji zanemariće takav stav.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite zabavu za prijatelje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.