Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 18. novembar 2017: Sunce i Mesec u Škorpiji šalju...

Dnevni horoskop za 18. novembar 2017: Sunce i Mesec u Škorpiji šalju snažnu energiju

65
0
Dnevni horoskop za 8. februar 2018

Dnevni horoskop za 18. novembar 2017: Subota je, a s njom su nam Sunce i Mesec u Škorpiji.

Energija koja dopire od strane Škorpije vrlo je jaka uporna i zadiraće u intimu, opsesivno tražeći neke dokaze za postojeće sumnje.

Težiće se rasterećenju već dosta nakupljenog u nama, što je poprilično počelo da nas guši i steže oko srca. Razrešenjem tereta živnućete i poželeti promene u svom životu. Mogući su sjajni prvi koraci u tome već pre podne ove subote. Mlad Mesec je taj koji zatvara jedan ciklus, a otvara novi. Rasteretite se uz njegovu pomoć svega što vas muči i prepustite se talasu nove, sveže energije, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija. LJUBAV Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati. ZDRAVLJE Dobro.

Bik

POSAO Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola. LJUBAV Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.
Dnevni horoskop za 18. novembar 2017

Blizanci

POSAO Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok. LJUBAV Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima. ZDRAVLJE Problemi sa mišićima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.