Jarac

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljaće kako da učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiće stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im biti ni loše.

KARIJERA: Intenziviraće se saradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. Moraćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan saradnik. Moguće je i da će se meriti vaša postignuća ili će vas kontrolisati u svakom trenutku.

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na umor, nemojte posustati.

devojka

Vodolija

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u kvalitetniju, ali i diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će Vodolije u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Trošićete na luksuz. Ne preterujte.

 

Ribe

LJUBAV: Nastaviće se vaša zanimljiva ljubavna faza u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

KARIJERA: Pred vama su zanimljivi izazovi. Nezgoda je u tome što su neminovno povezani sa stresovima, pa i borbama. Prvo dobro sagledajte šta vam se nudi, izvagaite ispravno sve elemente pa tek onda delujte. Nema potrebe da žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Držite se svojih planova.

ehoroskop.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.