Home Zabavni horoskop Horoskop otkriva koja je idealna frizura za svaki znak

Horoskop otkriva koja je idealna frizura za svaki znak

559
0

Idealna frizura za svaki znak: Frizuru biramo prema tipu kose, obliku lica, boji tena i očiju, ukusu, ali u odabiru može vam pomoći i znak kojem pripadate u horoskopu.

  Saznajte koja je vaša idealna frizura u odnosu na to da li ste elegantni Bik, konzervativna Devica, šik Vaga, romantična Riba ili neki drugi horoskopski znak

Ovan

Ovnovi imaju gustu kosu, debele vlasi i često velike kovrdže. Vole izražajne boje i ljubitelji su neprirodnih boja. Često nisu praktični i ne ptiaju frizera za savet, pa uglavnom završe s frizurom koja nije prikladna njima. Savet: Pustite da vaš glavni adut budu kovrdže. Negujte ih i igrajte se.
Idealna frizura za svaki znak
Idealna frizura za svaki znak

Bik

Praktični i elegantni Bikovi vole tradicionalne ženstvene boje i frizure, jednostavne za održavanje. Njihova idealna frizura za dan je strogo i uredno ošišana kosa. Za veče biraju malo neurednije i izazovnije. Savet: Objasnite frizeru kakvu frizuru želite kako biste dobili upravu onakav stajling kose kakav vam najbolje odgovara. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Blizanci

Blizanci obožavaju neobično ošišane frizure i vole često da menjaju. Žena Blizanac učiniće sve da dobije frizuru kakvu nosi njena najdraža glumica pa će čak i provesti sat vremena u kupatilu svako jutro. Savet: Ove jeseni odlučite se na jedinstvenu boju kose po kojoj ćete biti prepoznatljivi.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.