Zabavni horoskop

Horoskop otkriva koja je idealna frizura za svaki znak

Idealna frizura za svaki znak: Frizuru biramo prema tipu kose, obliku lica, boji tena i očiju, ukusu, ali u odabiru može vam pomoći i znak kojem pripadate u horoskopu.

 

Saznajte koja je vaša idealna frizura u odnosu na to da li ste elegantni Bik, konzervativna Devica, šik Vaga, romantična Riba ili neki drugi horoskopski znak

Ovan

Ovnovi imaju gustu kosu, debele vlasi i često velike kovrdže. Vole izražajne boje i ljubitelji su neprirodnih boja. Često nisu praktični i ne ptiaju frizera za savet, pa uglavnom završe s frizurom koja nije prikladna njima.

Savet: Pustite da vaš glavni adut budu kovrdže. Negujte ih i igrajte se.

Idealna frizura za svaki znak

Idealna frizura za svaki znak

Bik

Praktični i elegantni Bikovi vole tradicionalne ženstvene boje i frizure, jednostavne za održavanje. Njihova idealna frizura za dan je strogo i uredno ošišana kosa. Za veče biraju malo neurednije i izazovnije.

Savet: Objasnite frizeru kakvu frizuru želite kako biste dobili upravu onakav stajling kose kakav vam najbolje odgovara.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Blizanci

Blizanci obožavaju neobično ošišane frizure i vole često da menjaju. Žena Blizanac učiniće sve da dobije frizuru kakvu nosi njena najdraža glumica pa će čak i provesti sat vremena u kupatilu svako jutro.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Savet: Ove jeseni odlučite se na jedinstvenu boju kose po kojoj ćete biti prepoznatljivi.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.