Venera, planeta ljubavi i novca, u drugoj polovini perioda ulazi u znak Raka, gde će njen uticaj doći do punog izražaja. Dame će biti zavodljivije i tajanstvenije, a muškarci romantičniji i nežniji. Ipak, ta zanosna, čulna Venera će se naći pred velikim iskušenjima, budući da krajem nedelje obrazuje samo konjunkciju sa Suncem, a nijedan aspekt sa ostalim tranzitnim planetama. I zato će njen uticaj biti jači. Pa, ako se baš tada “ludo” zaljubite, ako vas ljubav “zaslepi” (simbolika Venere blizu Sunca), niste krivi vi, nego ova planeta!

 

Šalu na stranu, prelazak Venere preko četvrtog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, naročito vodeni i zemljani. Njihov emotivni život biće bogatiji, finansijska situacija bolja, a pošto Venera simbolizuje i hranu, mnogi će se zabrinuti zbog viška kilograma. Jaka pozicija Venere u Raku može da donese i probleme sa hormonima, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom i venama, pišu novosti.rs.

Pozicija Venere u uporednom horoskopu pokazuje kako se slažete sa osobom, koja vas privlači već na prvi pogled. Muškarcu se najviše dopada dama rođena u znaku ili podznaku u kome je njegova Venera ili sa Venerom na njegovom podznaku. Ženi najviše prija društvo muškarca rođenog u znaku gde je njena Venera ili onog ko je ima znak ili podznak tamo gde joj je Sunce ili Mars.

OVAN

Venera u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost susreta sa nekim na nekom porodičnom skupu ko bi mogao da postane vaš emotivni partner.

devojka

BIK

Vaš vladalac, Venera, planeta ljubavi u trećem astrološkom polju može da vam donese odlazak na zajednički put s partnerom, naročito ako ste odnedavno u vezi.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

BLIZANCI

Planeta ljubavi i novca u vašoj drugoj astrološkoj kući donosi vam šanse za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova, ali i mogućnost da pronađete srodnu dušu.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.