Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019: Jarac zavodljiv i šarmantan,...

Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019: Jarac zavodljiv i šarmantan, Lav izgara na poslu, zanimljiv put pred Škorpijom

82
0
Dnevni horoskop za 8. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 8. septembar 2020.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019: Lavovi, Bikovi i Vage će biti vrlo uspešni i srećni u ovom periodu. Šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i šta im astrolog savetuje saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neke značajnije ljubavne poduhvate. To je rezultat zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidno postojeće stanje. KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što ste dosad postigli i s punim pravom se predstavite u najboljem svetlu. ZDRAVLJE&SAVET: Obezbedite sebi više vremena za odmor.

Bik

LJUBAV: U u vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se mora ići bilo gde ili da se nešto nekom dokazuje. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše. KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte se u prirodi.
Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019.
Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019.

Blizanci

LJUBAV: Ako je dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš emotivni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro. KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz svoje kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove pa će čim završi radno vreme poći s posla kući, gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu. ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na spavanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.