Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19. avgust 2019: Nova veza za Jarca, nepovoljan dan za Bika, Škorpija pati

Dnevni horoskop za 19. avgust 2019: Blizanci ne bi trebali previše da se oslanjaju na saradnike, Rak može da očekuje poteškoće na poslovnom planu, Ribe će imati stresan dan, Ovna muči odnos sa partnerom, piše Stil.

OVAN

Teško prihvatate nove odgovornosti koje vam se nameću na poslovnom polju. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude poljuljan nakon nekih novih informacija koje dolaze do vas. Pad imuniteta je naglašen.

Dnevni horoskop za 19. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 19. avgust 2019.

BIK

Svaki poslovni potez u koji niste sigurni- nemojte da napravite. Današnji dan vam je nepovoljan. Iako je vaša ljubav jaka, imate osećaj da između vas i voljene osobe postoje velike karakterne razlike. Prijao bi vam odmor.

BLIZANCI

Nemojte da se oslanjate na saradnike jer bi neko mogao da vas izneveri. Najvažnije poslovne zadatke treba da obavite sami. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude narušen. Problemi sa probavom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Pojavljuju se problemi na poslovnom polju iako tako nešto niste očekivali. Vlada tenzija na radnom mestu. Očekuje vas susret sa osobom koja će vas privući. Moguće je da ćete veoma brzo ući u vezu. Problemi sa grlom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.