ASTRO

Mars u Devici od 18. avgusta do 4. oktobra 2019: Logika će vladati nama umesto strasti i nećemo se zaletati, mnogi će profesionalno napredovati, ali i započeti romansu preko posla

Mars u Devici od 18. avgusta do 4. oktobra 2019: Mars je izašao iz strasnog znaka Lava i ušao u razumni i promišljeni znak Device, pa stoga je ovo “misaoni” Mars od koga ne treba očekivati suviše strasti.

S obzirom da Mars pored strasti i seksualnosti predstavlja i naše aktivnosti i inicijativu, kada je Mars u znaku Device osećamo više strast prema poslu nego onu animalnu. Ovo je slika muškarca koji je posvećen poslu, a ne romantični ljubavnik koji nas gleda zaljubljeno. Iako je ovo “intelektualni“ Mars, njegova energija je rasuta. To je slika intelektualca koga nagriza sumnja i muškarca koji mnogo analizira pre nego što krene u akciju, piše astrolog Milena Marić.

Za vreme trajanja tranzita ovog Marsa bićemo prilično netolerantni prema drugima, bez smisla za diplomatiju i skloni kritikovanju. Sa druge strane, bićemo jako marljivi i precizni u poslu, posebno oni koji se bave intelektualnim radom, trgovinom, raznim uslužnim delatnostima ili zanatom. Odlikovaće nas opreznost u svakodnevnom životu. Logika će vladati nama umesto strasti i nećemo se zaletati. Neće nam promaći ni najsitniji detalji i bićemo temeljni u svemu što radimo, ali i skromni i stidljivi u svojim akcijama i nećemo nastojati da se ističemo.

Što se tiče strasti i emocija, kao da ćemo to sve ostaviti po strani, jer će naše emocije i seksualnost biti kontrolisane raciom i “uključivaćemo ih i isključivati” po potrebi. Moguće su strasne veze sa saradnikom na poslu, koliko sa Marsom u Devici mogu biti strasne. U ljubavi ćemo biti nekako hladni i ne baš spontani, pa ćemo se teško prepuštati emocijama. Žena će tražiti savršenog muškarca, koga sreće na radnom mestu, a što se tiče muškarca on nema dovoljno samopouzdanja u sebe. Ali, jedno je sigurno, rada nam neće nedostajati!

24. avgusta je egzaktna konjunkcija Venere i Marsa u Devici i ukazuje na strasnu vezu, koliko u Devici može biti strasna, s obzirom da su emocije pod kontrolom racia, a na poslu je moguće strasna veza sa saradnikom ili preko posla. 2. septembra 2019.godine je egzaktna konjunkcija Sunca i Marsa. Pokazaćete veliku inicijativu na poslu. Ukoliko ovu energiju ne iskoristite produktivno, može se javiti u vidu besa i ljutnje, posebno na radnom mestu. S obzirom da je ova konjunkcija u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu, u tome možete da preterate, kako na poslu, tako i u raspravama. Izbegavajte konfrontacije sa pretpostavljenima na poslu. Mars će tada biti i u opoziciji sa Neptunom. Ovo je slika intelektualca koji se bori sa sumnjom, kome saradnici podmeću stupice i rade stvari iza leđa, manipulacija je na poslu, to je slika tajanstvenog muškarca koji zavodi pričom, a koji nema potrebnu snagu i sva je ona na rečima. Energija je pogrešno iskorišćena pa može se pretvoriti u okrutnost prema drugima i saradnicima na poslu. Moguće su infekcije stomaka, zato pripazite na ishranu. Žena može izabrati pogrešnog muškarca jer više vrednuje ono što govori nego njegova dela.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ovi aspekti su do 28. septembra, a od 20. septembra Mars će ući u trigon sa Plutonom u Jarcu pa su naglašene mogućnosti za učvršćenje stečenih pozicija ili za konačno napredovanje na poslu, jer ćete veliku energiju uložiti na poslu. Mars će boraviti u Devici do 4. oktobra.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.