Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu:
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za jesen 2019: Rakovima se nove osobe pojavljuju u životu, Strelce očekuju problemi dok su Vage prepuštene strastima i započinju zanimljive ljubavne igre, piše astrotarot.eu.

OVAN

Na jesen, oni koji su još uvek sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta teškoća s pronalaskom partnera. Oni zauzeti trudiće se da poprave svoj emotivni život.

BIK

Tokom jeseni puno Bikova snosiće posledice letnjih avantura, pokušavaće na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspeti, dok će drugi letnju avanturu pretvoriti u ozbiljan odnos.

BLIZANCI

Tokom jeseni većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.

RAK

U jesen čeka prilično trnovit put one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Odnos s partnerom je na velikom testu, biće potrebno puno obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i teraćete inat. Slobodnima situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi želite da uživate, istražujete i da se provodite kao nikada do sada.

Ljubavni horoskop za jesen 2019.
Ljubavni horoskop za jesen 2019.

LAV

Dolaskom jeseni sledi još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je poslednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje i sloboda.

DEVICA

Za vreme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom delu može doći do obnove odnosa. Kod nekih Devica u braku doći će do prekida tajnih ljubavi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.