Dnevni horoskop za 26. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 26. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 20. avgust 2019: Ovan može da očekuje rešavanje finansijskih problema, Biku je neophodan odmor, Strelac može da se raduje poslovnim uspesima, Ribe će biti napete, piše Stil.

OVAN

Možete da očekujete pozitivan ishod u rešavanju novčanih problema. Nova prilika za zaradu vam dolazi. Pojaviće vam se prilika za početak nove veze sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Čuvajte se u saobraćaju.

Dnevni horoskop za 20. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 20. avgust 2019.

BIK

Nije pravi trenutak za važne poslovne odluke. Potrudite se da danas odložite bitna dešavanja. Iako mislite da će partner da se prilagodi vama, velike su šanse da grešite. Ne očekujte sada mnogo. Potrebna vam je relaksacija.

BLIZANCI

Danas ćete dobiti važan zadatak na poslovnom polju. Na neki način sada dokazujete svoju posvećenost poslu. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti. Izbegavajte cigarete.

RAK

Ako se bavite privatnim poslom, imaćete neke manje probleme i komplikacije danas. Zabrinuti ste i ne osećate se dobro pored partnera. Intuicija vam govori da postoje neke stvari koje on skriva od vas. Povoljan je period za mršavljenje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.