Home ASTRO Venera u Devici od 21. avgusta do 14. septembra 2019: Spremite se...

Venera u Devici od 21. avgusta do 14. septembra 2019: Spremite se na mesec dana “ljubavne glavobolje”

125
0
ASTROLOŠKI TRANZITI I TEORIJE ZAVERE
ASTROLOŠKI TRANZITI I TEORIJE ZAVERE

Tamo gde traje ljubav, sloboda joj čuva leđa. Sve dok postoje kalkulacije, ljubav ne može doneti ispunjenje. E pa, ako ste mislili da ljubav i kalkulacija nemaju nikakve veze, prevarili ste se. Procena ljubavi je drugo ime za Veneru u znaku Device. Spremimo se na mesec dana “ljubavne glavobolje”.

Venera je vladalac umetnosti, lepote, estetike, kreativnosti, muzike, plesa, književnosti. Venera nam omogućava da uživamo u životu. Ona je sve ono lepo što nas okružuje – hrana, piće, dodir, druželjubivost, kultura, opuštanje, radost, uživanje, smeh i stvari koje nas čine srećnim. Venera je nakit, luksuz, novac i vrednosti. Ona je emocija, romantika, milovanje, laskanje, erotika, seks i za sve nas, jednom rečju – ljubav! Venera 21. avgusta završava svoj tranzit kroz znak Lava, gde je emocije pokazivala naširoko. Iz vatrenog Lava ulazi u zemljani, praktični znak Device i svoju demonstraciju ljubavi svodi na minimum. Venera u Devici je Venera u padu, mesto gde se ne oseća dobro, gde ne može pokazati svoje prave vrednosti i lepotu, pa očekujte period krajnjeg ograničavanja emocija, piše astrolog Jovanka Blagojević za Astro portal. U prostoru navika, obaveza, kalkulacije, sitničavosti, prizemnosti, skeptičnosti, kritičnosti, nikada neće pokušati da vas impresionira poklonima i velikim obećanjima, kao što je slučaj sa onom u Lavu. Njeni pokloni nisu ekstravagantni, ali su velikodušni. Ovo je Venera koja će istinski brinuti za onoga koga voli i obraćati pažnju na detalje iz njegovog života. Devica je zemljani znak pa Venera u ovom elementu naglašava potrebu za razumnom manifestacijom ljubavi. Kako to nije moguće, ovde su u sukobu razum i emocije. Osobe koje u svom natalu imaju ovu Veneru nikada se ne zanose. One vode neprestanu borbu između želje za ljubavlju i kontrolom nad istom. Ovde su emocije stavljene na papir pa se promišlja o njima, uvodi logika, analizira svaki detalj. Ovo je Venera koja se nikada neće zaleteti, već će dobro odmjeriti sa kim će ući u emotivnu priču, pa strpljenje druge strane može da popusti. Ipak, vredni su čekanja, jer oni svemu pristupaju smisleno i imaju visoke kriterijume. Ovo su dosta stidljivi i zatvoreni ljudi koji se nikad ne opuštaju. Osećanja ne pokazuju javno, ali su lojalni i odani, vrlo osetljivi i kreativni. Igraju na sigurno, ne ulaze u igru ako unapred nemaju garanciju, pa su vrlo često usamljenici koji u nemogućnosti da vide krajnji ishod, ne čine poteze.
Venera u Devici od 21. avgusta do 14. septembra 2019.
Venera u Devici od 21. avgusta do 14. septembra 2019.
Vrlo čudno, ljubav i zainteresovanost pokazaće stalnim kritikovanjem. Oni ne kritikuju onoga do koga im nije stalo, jer u tom slučaju uopšte i ne primećuju detalje. Kada vole, ništa im ne promiče. Zapamtiće svaki važan datum. Voleće kod vas ono što drugi ni ne primećuju da posedujete. Ljubav će pokazivati nespretno, praktičnim gestovima i neizmernom dobrotom. Ono što kod njih najviše prija jeste činjenica da se pored njih osjećate bitnim. Ovo je Venera koja je uvek na usluzi svima koji joj znače. Ona brine, prinosi vam hranu, zove da proveri da li ste dobro, umara se da ne umori vas. Nikada vam neće reći da vam haljina stoji lepo ukoliko misli da u njoj izgledate loše. Pričaće sa vama telefonom dok ne oseti spokoj sa druge strane žice. Radovaće se vašim uspesima kao sopstvenim i ponositi se vama. Savetovaće uvek rado kako da rešite problem ili sastavite razlupani život. Svakoj osobi na ovom svetu potreban je prijatelj sa ovakvom postavkom Venere, jer imati njega znači nikada ne biti sam. Zbog svog lošeg dostojanstva u Devici, Venera neće imati mogućnost da pokaže svoju pravu prirodu pa ćemo, za vreme ovog tranzita, svoju pažnju usmeriti na loše ili realne stvari koje su prisutne u našim odnosima. Pitaćemo se narednih mesec dana – Da li ljubav ima rok trajanja? Čarolija nestaje i na površinu izlazi su(ro)va realnost. Mnogi parovi će ugledati nepoznato lice na jastuku pored sebe. Pa će se pitati kada je ta agonija počela. Da li smo sve vreme ulagali svoju energiju u iluziju koja nema oblik? Venera u Devici traži oblik! Ona ne podnosi ništa što nije jasno, precizno, unapred utvrđeno. U prostoru koji nema zaključak, raste njena nesigurnost. Stoga se pripremite za period velikih analiza odnosa, procenu ljubavi i kalkulisanje istom, koliko god vam to neprirodno zvučalo. Došlo je vreme suočavanja sa realnošću, a samim tim i pucanja mnogih veza koje počivaju na lažnim ili nestabilnim osnovama. S druge strane, mnogi će partnerove poslovne obaveze smatrati glavnim krivcem za gašenje strasti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.