Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. avgust 2019: Rak nestrpljiv, Ovan odlično raspoložen, Vaga...

Dnevni horoskop za 21. avgust 2019: Rak nestrpljiv, Ovan odlično raspoložen, Vaga pred bitnom odlukom

66
0
Dnevni horoskop za 21. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 21. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 21. avgust 2019: Blizance očekuje stresan dan na poslu, Device peiželjkuju promenu na emotivnom planu, Vodolije bi trebalo da povedu računa o ishrani, piše Stil.

OVAN

Pred vama je mogućnost da odmorite od poslovnih obaveza. Uzmite slobodan dan i predahnite malo. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo koje vas vodi do stabilne veze. Odlično ste raspoloženi!
Dnevni horoskop za 21. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 21. avgust 2019.

BIK

Možete da očekujete da će te uspeti da ostvarite planove i da ćete biti zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa osobom koju poznajete preko poslovnog okruženja ili iz neke formalne priče. Pazite na stomak.

BLIZANCI

Nervoza može da utiče na vaše poslovno raspoloženje i odnose sa kolegama. Povedite računa o svom stavu. Dolazi vam prilika da pokažete svoja osećanja svojoj simpatiji, koja će jako lepo reagovati. Posavetujte se sa nutricionistom.

RAK

Moguće je da nemate dovoljno strpljenja i da iz tog razloga možete da budete skloni pravljenju grešaka. Niste ostvarili stabilnost sa osobom koju ste mnogo voleli i potrebno vam je neko vreme da prebolite. Menjajte loše navike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.