Ljubavni horoskop za septembar 2019.
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za septembar 2019: U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju na emotivnom planu za mesec septembar, piše mogujatosama.rs.

OVAN

U mesecu septembru, sve pripadnike ovog zemljanog znaka očekuju strasni susreti i velike svađe. Ukoliko ste u vezi ili braku, sa emotivnim partnerom odlično ćete se slagati. Međutim, biće dana kada ćete sumnjičavo posmatrati partnera i svaki njegov korak u vama će buditi mnoga pitanja i nesigurnosti. Ako smatrate da postoji nešto što vaša voljena osoba krije od vas, otvoreno je pitajte. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu sa kojom će imati fenomenalan odnos.

BIK

Zauzeti Bikovi će ovog meseca biti promenljivog raspoloženja što će se odraziti i na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna reč dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca septembra, kako se kasnije ne biste kajali. Bikovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmerena ka novim poznanstvima.

Ljubavni horoskop za septembar 2019.
Ljubavni horoskop za septembar 2019.

BLIZANCI

Ukoliko ste zauzeti, u prvoj polovini meseca najviše pažnje ćete usmeriti ka članovima porodice. Provodićete mnogo vremena zajedno, više nego uobičajeno. Međutim, prijaće vam ušuškanost i ljubav koju ćete dati, ali i dobiti od svojih najbližih. Druga polovina meseca je isključivo rezervisana za voljenu osobu. Družićete se i sa prijateljima, i sa porodicom, međutim, sa emotivnim partnerom će vam u tom periodu biti najlepše. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati novu osobu koja će im privući pažnju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.