Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 22. avgust 2019: Fenomenalan dan za Vagu, Bik rešava...

Dnevni horoskop za 22. avgust 2019: Fenomenalan dan za Vagu, Bik rešava probleme, Raku škripi u vezi

44
0
Dnevni horoskop za 8. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 8. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 22. avgust 2019: Ovan ima probleme sa pritiskom, Bikovi pate od hroničnog umora, Lav od glavobolje, Devica od nesanice i nervoze, piše Stil.

OVAN

Teško vam je da se organizujete danas jer imate manjak koncentracije. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa partnerom ako želite da održite vaš brak. Variranje krvnog pritiska vam stvara zdravstvene probleme.
Dnevni horoskop za 22. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 22. avgust 2019.

BIK

Učinićete sve što budete mogli da biste rešili probleme koje imate na poslovnom polju. Opustite se pored voljene osobe. Pred vama je period u kojem na emotivnom planu nećete imati tegobe i trzavice. Prolazan umor je moguć.

BLIZANCI

Očekuju vas manje komplikacije koje će biti uzrokovane nenamernim nesporazumima. Ukoliko flertujete sa nekim, današnji dan je povoljan da odete korak dalje i da vaš odnos postane malo konkretniji. Mogući su problemi sa sinusima.

RAK

Nećete doći do napredovanja na ovom planu zbog nekih nepravednih okolnosti. Očekuju vas problemi u emotivnoj vezi. Moguće je da je odnos sa partnerom zapao u rutinu koja vas koči. Povoljan je period za odmor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.