Astro prognoze za septembar 2019.
Astro prognoze za septembar 2019.

Astro prognoze za septembar 2019: Uveliko se već pokrenula energija Device jer su Sunce, Mars, Venera i Merkur u tranzitu pa nam donose dinamičnost koja utiče na pojedince, okolinu i celu zemaljsku i kosmičku energiju. Sada smo prinuđeni da menjamo navike i završavamo zaostale i tekuće obaveze koje nam otvaraju neke nove početke u životu. Sve ove planete iz Device će biti aspektovane u jednom vremenskom periodu sa Neptunom iz Riba što nam može dati da sagledamo stvari iz više uglova i usmeri nas da ostvarimo što smo naumili.

Početkom meseca Venera će biti u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca pa će biti fokus na najvažnijim stvarima bez raštrkanosti na mnoge strane, piše astrolog Željka Knežević. Pun Mesec se dešava u Ribama 14. septembra pa će mnoge osobe imati saosećanja prema prijateljima i drugima koje su prihvatili u svoj život. Mesec u Ribama je bolećiv na sve osobe koje su slabe, bolesne i kojima je pomoć preko potrebna. Istog dana Merkur napušta Devicu i prelazi u Vagu pa bi trebalo unapred voditi računa da ne nasedate na bolećive i tužne priče ili prosto možete nasesti na manipulatore.

Od 29. aprila do 18. septembra Saturn je bio retrogradan pa sada zajedno sa Južnim čvorom kreće direktno što će dovesti do toga da će kod mnogih osoba isplivati prošlost koja može biti u vidu greške, buđenja prošlosti. Ako se budu dešavale velike stvari, onda treba naučiti iz greške i krenuti dalje. Više nema šta da se čeka, sada se preuzimaju odgovornosti dok je samouverenost na zavidnom nivou sve sa liderstvom. Greške ostaju iza nas a mi sa iskustvom krećemo dalje.

Postoje i pojedine osobe koje su trpile nepravdu pa sada će biti nagrađene i ispoštovane kada nastupi vladavina Vage od 23. septembra. Kada Sunce iz Vage napravi aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca onda mogu isplivati razne političke scene, masa ljudi može biti nezadovoljna i besna dok će u ličnim horoskopima kod parova koji su nešto krili sada baš to izaći na videlo. Ako nemate partnera onda je ovo malo teži period za vas jer vi idealizujete ili osoba kojoj se sviđate pravi idealizaciju. Moguće je uspostavljanje dubljeg i boljeg odnosa sa sobom. Mlad Mesec je 28. septembra na 5. stepenu Vage što vam može dati priliku za harmonične emocije, a Venera ima lep aspekt sa Jupiterom krajem meseca pa uz malo truda može biti sve lepše i posvađani mogu izgladiti odnose. Lep aspekt za harmoniju.

Evo šta mogu očekivati pojedinačni zodijački znaci  

OVAN

U prvoj polovini meseca, tačnije do 13. septembra  Merkur će boraviti u vašem 6. polju što se odnosi na komunikaciju, dogovore, pregovore, a kod pojedinih osoba i želju da se promeni posao. Posle kada pređe u vaše 7. polje onda će biti raznih spletkarenja i priča iza leđa, ali ne brinite, vaš Mars će vam dati energiju da uradite sve što ste planirali i od ranije pa vas je mrzelo. Mnoge osobe sada mogu u drugoj polovini meseca planirati da rade neki posao sa svojim partnerom. Emotivno prva polovina meseca je naglašena za ljubav, pa ako ste zauzeti ne upuštajte se u avanturu. Ako ste slobodni, onda sledi lepa ljubav u drugoj polovini meseca. Moguće su povrede pa se čuvajte.

Astro prognoze za septembar 2019.
Astro prognoze za septembar 2019.

BIK

Vi prosto uživate već od kraja avgusta i tako će potrajati sve do 23. septembra . Merkur u prvoj polovini meseca donosi lepa planove dok posle, kada bude tranzitirao kroz vašu 6. kuću, on tu donosi lepu zaradu, posebno osobama koje rade u medicini. Mnogo posla vas očekuje u drugoj polovini meseca. Mnogi Bikovi mogu očekivati unapređenje i veće plate. Emotivno vam predstoji lep ljubavni život, jeste da se može malo usporiti ali je ipak lep. Zauzeti Bikovi bi više vremena trebalo da posvete partneru i deci ako ih imaju. Slobodni Bikovi mogu stupiti u ljubavnu vezu dok pojedine može obradovati vest da će dobiti bebu. Zdravlje je na zavidnom nivou.

BLIZANAC

Kod vas je dosta napet mesec i mnoge stvari bi mogle da se iskomplikuju i ne budu po planu. Pojedine osobe mogu doživeti razočaranja, može biti i loših vesti u prvoj polovini meseca. Kod vas se stvari dešavaju u vašoj kući, porodici, sa roditeljima. Moguće je da pojedini Blizanci, ako imaju priliku, krenu da rade od kuće. Već od sredine meseca, kada Merkur pređe u Vagu i vaše 5. polje, mnoge stvari postaju dobre i počinje harmonija, uživanje, provod i sve vam kreće od ruke. Emotivno u prvoj polovini meseca postoji disbalans, a druga polovina meseca donosi sreću i harmoniju koja je bila narušena. Slobodni baš u ovom periodu mogu započeti ljubavnu vezu sa puno strasti. Ako imate neke nesvakidašnje simptome, nemojte ih zanemariti, potrebne su fizičke aktivnosti dok pojedine žene mogu ostati trudne pa ako ne planirate, čuvajte se.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.