Mesečni horoskop

Astro prognoze za septembar 2019: Greške iz prošlosti izlaze na videlo kad Saturn krene direktno, a Sunce u Vagi donosi nagradu za sve koji su trpeli nepravdu

VAGA

Mnogo planeta iz Device zahteva od vas da pokrenete veće angažovanje i napor. Ceo mesec Mars je u Devici pa na vas ne može da izlije svoj bes. Od sredine meseca kod vas prelaze Merkur i Venera koji će biti u harmoniji sa Jupiterom iz Strelca što ima blagotvorni uticaj na vas kada su mir, finansije i duhovnost u pitanju. Pošto vam je 12. kuća puna planeta, a to je i kuća duhovnosti, onda bi bilo dobro da se priključite takvim predavanjima, jer možete otkriti neke duboke nevidljive energije i spoznaje. Mnoge nezaposlene Vage u drugoj polovini meseca mogu pronaći posao dok zaposleni mogu dobiti unapređenje i sve pohvale. Odličan je mesec za vas i imate podršku mnogih planeta, ali Pluton je još retrogradan pa može doći do nekog kašnjenja. Emotivno za slobodne Vage predstoji upoznavanje partnera sa kojim mogu biti duži niz godina. U prvoj polovini meseca partner može biti malo povučen, pa čak i stidljiv i dok je Mars u 12. kući vaše duše se mogu prepoznati. Što se zdravlja tiče, kritičan je urinarni trakt.

Astro prognoze za septembar 2019.

Astro prognoze za septembar 2019.

ŠKORPIJA

Mnogo poleta, raspoloženja i energije dobijate ovog meseca, a posebno kada su prijatelji u pitanju jer vam u svemu pomažu. U prvoj polovini meseca svi započeti poslovi se završavaju sa uspehom. Osobe bez posla mogu baš sada uz pomoć jedne uticajne osobe da dođu do njega. Od sredine meseca Venera i Merkur se sele u Vagu pa će kod vas biti posebno izražen šarm koji vam može pomoći u svemu, a posebno u poslu. Emotivno u prvoj polovini je naglašeno kroz prijateljstvo, pa ako ste slobodni neko od poznanika ili prijatelja može postati vaša bolja polovina. Zauzetete osobe i u braku koje su imale nesporazume sada ih mogu prevazići i krenuće u skladniji odnos. Pojedine Škorpije koje su šarmantne i druželjubive mogu smanjiti intenzitet druženja. Što se zdravlja tiče, mogu se javiti hronične tegobe. Izbegavajte alkohol. Moguć stres.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

STRELAC

Vama ne prija vladavina Device i tranzit Sunca kroz Devicu, a sada će biti i Mars ceo mesec u tranzitu kroz Devicu što će imati na vas energičan uticaj da se izborite i izdržite sve poteškoće. Budite strpljivi, jer u prvoj polovini meseca mnoge stvari neće ići svojim tokom i kako ste zamislili. U drugoj polovini meseca, kada Merkur i Venera uđu u Vagu, vama ide boljitak i poslovne sposobnosti dolaze do uspeha. Od 18. septembra  Saturn kreće direktno i pokreće vaše polje finansija pa napokon može doći do većeg priliva novca čemu se niste ni nadali. Mars je ceo mesec u vašem polju karijere pa se tu mogu dešavati razne stvari. Možete početi još neki posao ili se preorijentisati na nešto drugo. Emotivno u prvoj polovini meseca možete biti malo oprezniji i proračunati, a kada Venera i Merkur pređu u Vagu vi bivate otvoreniji i veseliji za ljubav. Zauzete osobe treba da više pažnje posvete partneru i ispoljavanju emocija. Pojedine osobe koje imaju neku osobu koja se ne izjašnjava i predstavlja se hladno ispod maske sada mogu sve da saznaju zašto je takva. Kada je zdravlje u pitanju, moguće su stomačne tegobe, više se odmarajte.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.