Dnevni horoskop za 30. jun 2017

OVAN

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati ugodno s korisnim.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovaj put će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

devojka

BIK

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Kad bi se malo opustili, sve bi izgledalo drukčije. Razmislite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

BLIZANCI

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

KARIJERA: Niko se ne voli baviti nečim što smatraju gotovim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.