Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 17. jul 2016. godine: Vaga i Strelac ostvaruju san...

Dnevni horoskop za 17. jul 2016. godine: Vaga i Strelac ostvaruju san a Ribe prave promene

26
0
Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta

Dnevni horoskop za 17. jul 2016: Ovan besan, Bik menja posao, Blizanci neodlučani, Rak ostavlja dobar utisak, Lav nema sna, Devica bez problema, Škorpija vodi diskusiju, Strelac ima novi početak, Vodolija se oseća odlično. Ovo je današnji horoskop za danas 17. 07. 2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao Danas ćete biti skloni donošenju bitne odluke, jer osećate veliki zamor već neko vreme. Želite sebi da priredite novu vrstu obaveze i da počnete u tome da uživate. Ljubav Na emotivnom segmentu vam se ne savetuje veća promena i ne savetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti, kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Zdravlje Imate određenu dozu besa u sebi.
Dnevni horoskop za 17. jul 2016
Dnevni horoskop za 17. jul 2016

BIK

Posao Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Moraćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom pariodu, jer vam sledi promena na radnom mestu. Ljubav Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno postavite partneru koji vas pomalo iskušava. Zdravlje Grlo vam je osetljivo na promenu.

BLIZANCI

Posao Vreme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo očekujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom ovaj put kako biste se suzdržali od nepotrebnih komentara. Ljubav Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera. Zdravlje Solidno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.