Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2017: Riba previše analizira partnera, Devica svojom snagom može da pomeri brda, Strelac preemotivan na poslu

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2017: Vodolija, Rak i Jarac će, prema tvrdnjama astrologa, biti najsrećniji u trećoj januarskoj nedelji a šta vaš znak očekuje otkrijte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop. net.

OVAN

LJUBAV: Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mestima gde se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla.

KARIJERA: Činiće vam se da vi sve možete sami. Ipak, podrška drugih dobro će doći. Imaćete je, a nećete ni računati na nju. Stoga je prepoznajte na vreme i iskoristite je. Više ljudi postići će i veći rezultat. Prihvatite i protekciju jer ste je zaslužili.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u bolje sutra.

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu kako ste zamislili. Možda sve zapravo ispadne bolje nego što ste planirali. Poradite na vlastitoj fleksibilnosti i otvorenosti. Rezultati stižu, bez brige.

ZDRAVLJE&SAVET: Dajte sebi više sna i više vremena za razmišljanje.

Veliki horoskop po podznacima za 2017. godinu

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete sigurni u svoja osećanja i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem nedelje to će vam postati toliko važno da biste mogli da zanemarite realitete. Ne zaboravite obaviti svoj posao.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s meditacijama.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.