Dnevni horoskop za 9. februar 2017
Mesečni horoskop za januar 2018

Dnevni horoskop za 16. januar 2017: Ulazimo u novu nedelju, nadamo se da ste naspavani i odmorni i da ste lako pregurali ledeno doba u kome smo bili prošle nedelje.

 

Tokom prvog dela dana poguraće nas Mesec u trigonu sa Plutonom, odličan aspekt da krenete sa poslovima, da dostignete rezultate koji se od vas očekuju, da smanjite broj obaveza koji vam stoji nad glavom. Odličan aspekt za učenje, upoznavanje sa nečim novim ali i kontakt sa državnim institucijama, bornu sa papirologijom. Iskorisite dan na najbolji način i kada izađete sa posla zaboravite sve što ste radili i pripremite se za veče koje bi moglo da dobese neke emotivne probleme, probleme sa komunikacijom, zdravljem. Mesec u Devici u opoziciji sa Marsom, a kasnije i u kvadratu sa Saturnom malo će nam oboriti raspoloženje, dovući neki pesimizam, nedostatak snage i energije. Zato veče provedite sa onima kojima verujete, sa kojima možete da ćutite a da vam bude lepo. Iskoristite veče za odmor, ne preporučujemo nikakve akcije, već odmor između 4 najsigurnija zida…

OVAN

POSAO

Svoje poslovno-finansijske interese vezujete za nečije obećanje, stoga odbijate ideju koju podržavaju Vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete u poslovnim dogovorima bolje kontaktirajte osobu koja vam je dala obećanje.

LJUBAV

Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE

Problemi sa krvnim pritiskom.

Dnevni horoskop za 15. januar 2017

BIK

POSAO

Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV

Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko neko ima primedbu na Vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV

Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.