Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA 2017: Rak spreman da se...

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA 2017: Rak spreman da se bori za ljubav do kraja, Devica se bavi nedovršenim stvarima iz prošlosti, Vodolija se dobro provodi

95
0
Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2017
Dnevni horoskop za 28. avgust 2017

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2017: Lav, Strelac i Blizanci, prema procenama astrologa, imaće najviše šansi za sreću i uspeh u narednoj sedmici. Saznajte šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja tokom sledeće nedelje, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Osećaćete se kao da se ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje da izražavate emocije. Primenite savete za koje verujete da su dobri. KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe bi trebalo da sve više sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi. ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svakog dana malo mira samo za sebe.

BIK

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvek svideti, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili da jojo objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola. KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance. ZDRAVLJE&SAVET: Istrajte kao i uvek. Isplati se. Ovaj znak tokom proleća 2017. očekuje tajna ljubav

BLIZANCI

LJUBAV: Izgledaće kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova. KARIJERA: Moći ćete da se bez imalo bojazni oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte da se uspavate, posao napreduje, a s njim i vi. ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi više vremena za san.

RAK

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom biće velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja. KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni. ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.