Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. maj 2017: Škorpija preosetljiva, Bik zanosan a Rak...

Dnevni horoskop za 14. maj 2017: Škorpija preosetljiva, Bik zanosan a Rak nervozan

58
0
Dnevni horoskop za 14. maj 2017
Foto: Flickr.com

Dnevni horoskop za 14. maj 2017: Dragi naši, današnja nedelja stigla nam je u prilično jarčevskom stilu, povučena, mirna, i usamljena. Vi sami danas odlučujete da li sa sobom podnosite samoću jer vam prija, ili biste se osamili uz odgovarajuću osobu. U tom slučaju želećete osobu kraj sebe koja razume potrebu za tišinom, osobu sa kojom je i tišina dovoljna da ispuni vas i prostor u kojem boravite. Provedite ovaj dan lepo i mirno i šta god se desilo prethodne sedmice, danas mozganje o tome neka stane i odmori vam glavu. Isključite se, ako ne možete otputovati, bar budite kod kuće, izbegavajte sve kontakte, društvene mreže i telefone. Tišina i mir nek zavlada i regeneriše vaš um i telo.

Prijatan dan.

OVAN

POSAO Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Stil ponasanja koji primenjujete povlači različite komentare. LJUBAV Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi. Budite odmereni u svojim zahtevima. ZDRAVLJE Odlično.

BIK

POSAO Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće delujete uspešno na različitim stranama. Prati vas splet dobrih okolnosti. Postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju vaše intelektualne i praktične sposobnosti. LJUBAV Nova desavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednicki užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite. ZDRAVLJE Problemi sa varenjem.

BLIZANCI

POSAO Stalo vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje među saradnicima. LJUBAV Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da vas razume. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RAK

POSAO Smišljeno izbegavate susret sa osobom koja ima pomalo negativan stav o vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. LJUBAV Nedostaje vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu. Ponekad se više kaže nego što se želi. ZDRAVLJE Nervozni ste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.