Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2019: Jarac privlači pažnju mnogih,...

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2019: Jarac privlači pažnju mnogih, Vaga rizikuje na poslu, Lav se dobro provodi

116
0
Dnevni horoskop za 9. Septembar 2020.
Dnevni horoskop za 9. Septembar 2020.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2019: Osobama rođenim u znaku Raka, Bika i Strelca zvezde će biti najnaklonjenije u ovom periodu. Saznajte šta vas očekuje u narednih nedelju dana na svim životnim poljima, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće prilično naglašena, pa ćete svako malo izlaziti. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali možda vam baš ta opuštenost donese i novu ljubav. KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem sedmice to će vam postati toliko važno da biste mogli da zanemarite prioritete. Ne zaboravite da obavite svoj posao. ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i u tišini će uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu. KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače. ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljaćete o smislu života i pomalo o smrti.
Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2019
Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno ili kao da se ceo svet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutno imate. Tako ćete najbolje pregrmeti ovaj zahtevan period. KARIJERA: Možda će vam se u prvom trenutku učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu sedmice postaćete sve potrebniji onima sa kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite. ZDRAVLJE&SAVET: Bolje je verovati nego sumnjati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.