Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019: Početak obećavajuće veze za Raka, Vaga guši partnera, Blizanac uživa

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019: Druga polovina jula nam se približava, zato odmah saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu u tom periodu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Mnogi će imati potrebu da izlaze, prošetaju, sretnu neke zanimljive likove i sa njima podele ono što im leži na srcu. Moraćete da se malo pomučite kako biste osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

BIK

Kad biste stavili na gomilu sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazniji, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

BLIZANCI

Faza uživanja u ljubavi i životu će se nastaviti. Imaćete gotovo sve što možete da poželite. Vaše samopouzdanje biće na zavidnom nivou, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

RAK

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019

LAV

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako biste se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće povećane zahteve na temu nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče ne vodi nikuda, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.