Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019: Početak obećavajuće veze za Raka, Vaga guši partnera, Blizanac uživa

VAGA

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba da mislite i na drugu stranu.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

STRELAC

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe, zajedno s partnerom možete da istražujete zanimljive teme.

JARAC

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019

VODOLIJA

Društenost i otvorenost biće vaše glavne karakterne osobine u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće da brzo ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

RIBE

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze s vašom porodicom. Vaša veza će se posle toga razvijati dobro.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.