Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 14. do 20. maja 2018: Strelac praznog srca, Ovan...

Nedeljni horoskop od 14. do 20. maja 2018: Strelac praznog srca, Ovan nije svestan svojih mogućnosti, Vodoliji ljubav otvara vrata

158
0
Merkur u Ovnu do 6. maja 2019

Nedeljni horoskop od 14. do 20. maja 2018: Prema prognozama astrologa, zvezde će biti najviše naklonjene Devicama, Bikovima i Ribama. Kakve će sreće biti pripadnici Zodijaka na svim životnim poljima u ovom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi da vam donese vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici. KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil. ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preskromni. Nedeljni horoskop od 14. do 20. maja 2018

BIK

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima i u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner će biti sklon da se više veže za vas. Samci će često izlaziti. KARIJERA: Kako radna sedmica bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da vaši poslovi dugoročno počinju da se stabilizuju. Ova spoznaja podstaknuće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite. ZRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste da upoznate nekoga. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve saberu, biće zadovoljni. KARIJERA: Uvidećete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate. ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.