Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. maj 2018: Ribe imaju lep dan, Vaga potiskuje...

Dnevni horoskop za 10. maj 2018: Ribe imaju lep dan, Vaga potiskuje emocije, Blizanci moraju više da se potrude

52
0
Dnevni horoskop za 11. maj 2018

Dnevni horoskop za 10. maj 2018: Ovan nervozan, Bik distanciran, Blizanci moraju više da se potrude, Rak ima tegobe s bubrezima, Lav predvodnik, Devica nije otvorena prema voljenoj osobi, Vaga potiskuje emocije, Škorpija nepopustljiva, Strelac ima potrebu za dokazivanjem, Jarac nespreman na promene, Vodolija dominantna, Ribe imaju lep dan. Ovo je današnji dnevni horoskop za 10.05.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Promenite mišljenje o osobama oko vas. Ponekad preterujete u svom idealizmu saradnika. Budite štedljiviji s novcem Ljubav Želite da nešto promenite u vezi ili braku. Krenite prvo od sebe i svojih navika. Zdravlje Prisutna je nervoza. Dnevni horoskop za 10. maj 2018

BIK

Posao Ako radite poslove koji su vezani za nekretnine , sigurno da ćete biti uspešni u tome. Kao i svaki put sarađujte sa Rakom jer vam je on idealan saradnik za takav posao Ljubav Pokušajte da budete na distanci kako biste smirili prtnera I njegovu nervozu. Zdravlje Kašljanje vam stvara problem.

BLIZANCI

Posao Volite da na lak način dođete do novca. Iako ima indikacija za tako nešto, ipak danas nije taj dan. Više napora oko zarade. Ljubav Dan ćete provesti uglavnoj u telefonskoj komunikaciji sa partnerom. Zdravlje Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.