Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika
Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika

Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026: Nakon 75 godina, Uran se opet vraća u znak Bika!

Njegov ulazak u ovaj znak očekujemo 15. maja 2018. odine, u kojem ostaje sve do 26. maja 2026, piše Sito&Rešeto. Uran će imati privremeni i kraći povratak u Ovna, od 6. novembra 2018. do 6. marta 2019., a onda sve do 2026. Zemlja “ubrzava”.

Bik je prolećni znak, predstavlja sredinu proleća i prirodu koja je maksimalno produktivna, a Uran u Biku izaziva ubrzani rast novog na planeti Zemlji.

Bik upravlja imovinom, bankarstvom i finansijama, dok je Uran planeta revolucionarnih događaja i iznenađenja.

Nekada, u davnoj prošlosti, kada nije postojao novac, onda su krave, bikovi i plodovi zemlje služili kao sredstvo poravnanja i plaćanja, što je u simbolici ovog znaka.

Možda će nas Uran u Biku pitati: „Koliko ste zavisni od materijalnih vrednosti i novca?Osećam da tu nešto nije kako treba, pa dolazim da iznenadim i promenim.“

Vratićemo se malo u istoriju. Uran je prethodno bio u Biku od 1934. do 1942. To je bio period početka Drugog svetskog rata, ali je i uništeno jedno valutno tržište, dok principi svetskog monetarnog sistema nisu poštovani.

Jedan od zakona u astrologiji je da se događaji u istoriji ponavljaju, ali u drugim okolnostima.

Dakle, u periodu Urana u Biku desiće se velike finansijske revolucije i promene.

U znaku Bika, ženske planete, Venera i Mesec, imaju povoljno dostojanstvo, a ovaj znak predstavlja materiju, koja je povezana sa ženskim polaritetom, pa će Uran u Biku u ovom 21. veku doneti ženama veću ulogu i srušiti dominaciju muškaraca.

Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026

Na globalnom nivou, očekuju nas značajne i velike promene. Mnogi finansijski sistemi koje poznajemo, prestaće da postoje. Način korišćenja novca, kartica, kao i drugih načina plaćanja, koji su nam do sada bili poznati, prestaće da funkcionišu, jer će se uvesti neki novi i neprepoznatljiv način plaćanja.

Sa prestankom upotrebe fizičkog novca i kartica, verovatno u zaborav odlaze i bankomati, banke, pa i zaposleni u bankama. Za tim neće više biti potrebe. Sve stare tehnike u vezi sa novcem, plaćanje i upotrebu novca, biće demontirane, jer dolaze potpuno novi sistemi.

Najverovatnije da će akcenat biti na platnoj tehnici, koja će se ubrzano modernizovati i menjati, tako da će sve ići ubrzano, preko sve modernijih i modernijih uređaja. Naravno, ovakve promene uticaće i na berzu, kao i na formiranje državnog budžeta svake zemlje.

Poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji, takođe, predstoje velike promene. Oblast poljoprivrede neće zahtevati ljudski kadar. Akcenat će biti na mašinama i robotima, tako da roboti u poljoprivredi i na njivama neće više biti mit! Farme će biti visoko automatizovane. Zamislite polja sa velikim brojem robota ili robote farmere.

Pojaviće se trend urbane poljoprivrede, na primer, zgrade u velikim svetskim metropolama, kao ogromni gradski staklenici. Nutricionisti će ubrzano rušiti sve granice, tragajući za znanjem i novim informacijama u ishrani. Kuhinjski roboti koji prave jelo i postavljaju stolove biće sve više i više prisutni.

Posebni kompjuterski programi kontrolisaće rast biljaka. Zamislite neku modernu spravicu koju ćete nositi na ruci, a koja će vas upozoravati i savetovati svaki put kada je vašem organizmu neophodna određena vrsta namernice. Možda je vreme i za uvođenje pilula koje će zamenjivati obroke.

Pojaviće se sve veća potreba za „zelenim zanimanjima“, kao što su urbani uzgajivači bašta na krovovima, menadžeri za upravljanje rizicima u životnoj sredini. Generacije koje se budu rađala u periodu Urana u Biku biće aktivno uključene u razvoj reforme zemljišta. Očekuju nas najnovija i iznenađujuća otkrića u oblasti geologije.

Bik je posvećen tradiciji i tradicionalnim vrednostima, ali Uran u Biku razbija sve stereotipe.

Na udaru je porodica kao tradicija, a generacije rođene u periodu Urana u Biku teško će izgrađivati porodične odnose. Biće pojačana potreba oslobađanjem od svake vrste vezanosti. Dolaze neki novi modeli porodičnih odnosa, koji se neće uklapati u tradiciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.