Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. maj 2018: Jarac pred uspehom, Bik preispituje svoja...

Dnevni horoskop za 9. maj 2018: Jarac pred uspehom, Bik preispituje svoja osećanja, Ribe pune samopouzdanja

44
0
Boginja Fortuna biće im izuzetno naklonjena: Ove horoskopske znake pratiće sreća do kraja 2019. godine

Dnevni horoskop za 9. maj 2018: Ovan ljubazan, Bik preispituje svoja osećanja, Blizanci napeti, Rak nesiguran, Lav otežano diše, Devica spremna za novi uspeh, Vaga ima susret sa Strelcem, Škorpija šarmirana, Strelac u strahu, Jarac pred uspehom, Vodolija nervozna, Ribe pune samopouzdanja. Ovo je današnji dnevni horoskop za 09.05.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Konačno ste se uhvatili u koštac sa problemom i shvatili od diplomatije može biti koristi. Ljubav Večera za dvoje će vam zvučati dobro i prihvatate. Bićete ljubazni. Zdravlje Spavanje vam je potrebno posle stresnog dana. Dnevni horoskop za 9. maj 2018

BIK

Posao Diplomatija može rešiti dosta stvari. Pokušajte. Svi su lenji danas za bilo kakav rad ali posao ipak nemože da čeka. Ljubav Jedan mali flert ili izlet bi trebalo da bude signal da preispitate svoja osećanja. Zdravlje Čuvajte bešiku. Manja prehlada.

BLIZANCI

Posao Oni koji se bave restoranima,ili imaju magazine mogli bi imati uspeha danas. Morski plodovi neka budu glavni na meniju a u magazine glavna tema More i Sunce. Ljubav U bračnim vezama se oseća izvesna doza napetosti. Posebno Blizanci treće dekade će to osetiti. Zdravlje Alergije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.