Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. maj 2018: Vaga neozbiljna, Ribe spokojne a Bik...

Dnevni horoskop za 8. maj 2018: Vaga neozbiljna, Ribe spokojne a Bik tone

55
0
Dnevni horoskop za 6. maj 2019

Dnevni horoskop za 8. maj 2018: Ovan bez brige, Bik tone, Blizanci uzbudljivo, stresno za Raka, Lav u problemima, Devica gubi kontrolu, Vaga neozbiljna, Škorpija privlači, Strelac greši, Jarac nezadovoljan, Vodolija nestrpljiva, Ribe spokojne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.05.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko se bavite privatnim poslom možda vam pomogne osoba, koje je isuviše dobra u toj oblasti, pa se neće puno zadržavati na problemima, koje imate. Ljubav Dovoljno se skoncentrisani na polju ljubavi da nemate prostora za brigu da se nešto neće dogoditi pozitivno na ovom polju. Zdravlje Meditirajte povremeno. Dnevni horoskop za 8. maj 2018

BIK

Posao Pazite na svoj džep danas jer možete da budete pokradeni. Loši aspekti vas upozoravaju na nešto negativno i neočekivano. Ljubav Prolazite jako loše kroz jednu ljubavnu dilemu. Nije sve tako crno ali ni prijatno kada su u pitanju emocije osobe koja vas pomalo drži na distanci. Zdravlje Grlena čakra vam je malo lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao Privatni posao vam je danas na udaru. Morate da ostanete pribrani i ne dozvolite sebi da padate u očaj. Ljubav Oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu da očekuju prijatno ljubavno iskustvo u svakom slučaju. Imaćete dovoljno dešavanja na ovom segmentu, a to zaista već neko vreme traje. Zdravlje Solidno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.