Pun Mesec u Raku i pomračenje Meseca 10. januara 2020: Lavu donose zaljubljivanje, Vodoliji napetost nerava a Vagi napredovanje u karijeri
Pun Mesec u Raku i pomračenje Meseca 10. januara 2020: Lavu donose zaljubljivanje, Vodoliji napetost nerava a Vagi napredovanje u karijeri

Nedeljni horoskop od 14. do 20. januara 2019: Prema astrološkoj prognozi, u ovom periodu najveće šanse za sreću i uspeh imaju znaci sa samog začelja Zodijaka: Vodolija, Jarac i Ribe. Ipak,to ne znači da će ostalima ići loše u životu tokom naredne sedmice. Saznajte šta vas očekuje u trećoj januarskoj nedelji 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Mašta i stvarnost mešaće vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bićete sre’ni i voljeni.

KARIJERA: Primetićete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena da biste obavili stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.

Bik

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. Ali to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i zasluženo ćete se ponašati kao da ste glavni, potpuno svesni svojih sposobnosti. Shvatate da je vredelo potruditi se i sad mirno možete da nastavite dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposleni na šefovskim pozicijama.

ZDRAVLJE&SAVET: Više uživajte u životu.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. januara 2019

Blizanci

LJUBAV: Ovih dana polako ćete početi da se distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. Uprkos tome, ostaćete raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete imati snage i nećete obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvek prijatna, ali će se zapravo okrenuti u vašu korist. Stoga ne treba previše da brinete. Vi radite svoje.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve se više zanimate za muziku kao sredstvo opuštanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.