Ljubavni horoskop za januar 2020: Buran period za Ribe, kratka avantura za Bika, Vodolija razmišlja o proširenju porodice
Ljubavni horoskop za januar 2020: Buran period za Ribe, kratka avantura za Bika, Vodolija razmišlja o proširenju porodice

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2019: Možda temperatura sve više pada ali mnoga srca će plamteti u ovom periodu. Nova poznanstva ili uživanje u postojećoj vezi obeležiće naredne dve nedelje živote pojedinih horoskopskih znakova. Ipak, dok će kod jednih teći med i mleko, kod drugih će se prikradati nedoumice i nezadovoljstvo. Srećom pa je sve to prolaznog karaktera. Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu u drugoj polovini januara 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivaćete to sa onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

BIK

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

BLIZANCI

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

RAK

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac sa realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2019

LAV

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

DEVICA

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u autu, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.