Horoskopski znaci u braku
Horoskopski znaci u braku

Dnevni horoskop za 10. januar 2019. Ovnovima zavrzlama na poslu, Bik uporan, Blizanac guši partnera, Rak ima sreće u ljubavi, Lav rešava nesporazum…‪Ni današnji dan nije baš svetla tačka ove sedmice, ali potrebno je samo još malo da priložimo žrtve kako bismo kasnije uživali u drugačijem periodu, a koji počinje već sutrašnjim petkom!

Još uvek ste ošamućeni prethodnim praznovanjima i mnogi ste se odvikli od rutine ustajanja rano ujutru i hrpe obaveza koje čekaju od rane zore na vas, pa je sveukupna depresija nešto što treba umeti preživeti. Nije ni pravi trenutak za odmorom ili begom od obaveza, jer što ste odmarali, odmarali ste. Bolje da se trgnete i podsetite obećanja koja ste sebi dali s ulaskom u Novu godinu, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.

LJUBAV

Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

Dnevni horoskop za 10. januar 2019.
Dnevni horoskop za 10. januar 2019.

Bik

POSAO

Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku.

LJUBAV

Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

ZDRAVLJE

Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci

POSAO

Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Pronađite je u porodici i prijateljima!

LJUBAV

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.