Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2017: Bik opkoljen udvaračima, Vaga...

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2017: Bik opkoljen udvaračima, Vaga spremna da rizikuje, Jarac dobija očekivane odgovore

92
0
Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2017

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2017: Lavovi, Ovnovi i Škorpije imaće najviše prilike za sreću i uspeh tokom ove sedmice, a šta vas očekuje u ljubavi, na poslu, kako će vas služiti zdravlje, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osetiti privlačnost prema osobi s kojom rade, a koja će im uneti veliku svežinu u život. Oni u dužim vezama biće vrlo kreativni i odlaziće zajedno na vrlo zanimljiva mesta. Dosta će pričati. KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, ali za vas i naporno. Potrebna je bolja organizacija, kako planova, tako i same realizacije posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku jer vam trenutno ne nedostaje energije. Računajte i na stresove. ZDRAVLJE&SAVET: Potrebna je redovna relaksacija.

BIK

LJUBAV: U idućim danima vaši će odnosi napredovati u pozitivnom pravcu, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača. KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje i dalje treba upućivati. Pomozite im svojim znanjem i dobrom voljom. ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.
Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete biti u očekivano ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustriano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite šta vas muči, ali i pokažite dobru volju. KARIJERA: Ko god da pokuša da vam prigovori, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad nećete moći da se obuzdate. Oni koji su drugima šefovi biće u velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, biće u malo manjim. Bilo bi bolje suzdržati se. ZDRAVLJE&SAVET: Spustite loptu na vreme.

RAK

LJUBAV: Mašta i stvarnost mešaće vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Treba da se spustite na zemlju. To je zdravo. KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi. ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete svet oko sebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.