Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 12. avgust 2017: Vodolija provocira, Bika prati ljubavni nesklad,...

Dnevni horoskop za 12. avgust 2017: Vodolija provocira, Bika prati ljubavni nesklad, Škorpija potcenjuje nečije sposobnosti

92
0
Dnevni horoskop za 3. septembar 2017

Dnevni horoskop za 12. avgust 2017: Divna subota je pred nama, da je neki radni dan u pitanju dali bismo vam podstrek da se bavite poslom, da krećete u nove poslove, da tražite posao, ali pošto je subota, iskoristite ovu dobru energiju za neke druge stvari, koje će vas opustiti i napuniti pozitivnom energijom za naredni period.

Nebeski aspekti danas su dobri, ništa ne bi trebalo da vam stoji na putu uspeha, pa šta god da poželite – to i uradite, uživaćete i sve ćete završiti sa osmehom na licu, piše Današnji dnevni horoskop. A kada je takav period u pitanju uvek vas savetujemo da ga podelite sa najbližim prijateljima, i osobom zbog koje vam srce najbrže kuca! Lepu subotu vam želimo!

OVAN

POSAO Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu. LJUBAV Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni. ZDRAVLJE Problemi sa krvnim pritiskom.

BIK

POSAO Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi. LJUBAV Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost. ZDRAVLJE Hronične tegobe.
Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu. LJUBAV Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja. ZDRAVLJE Dobro.

RAK

POSAO Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovnim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike. LJUBAV Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji. ZDRAVLJE Problemi sa zubima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.