Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Ovan pomaže mnogima oko...

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Ovan pomaže mnogima oko sebe, zanimljiva ljubavna faza za Strelca, Riba puna samopouzdanja

160
0
Dnevni horoskop za 18. mart 2020.
Dnevni horoskop za 18. mart 2020.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Prema astrološkim prognozama, ovo bi trebalo da bude veoma dobar period za Device, Strelce i Lavove. Šta svaki znak očekuje na svim životnim poljima saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele ove nedelje. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u budućnost. KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe. ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam energije. Štedite se.

BIK

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet sa voljenom osobom, a isti bi mogao da im ostane u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima i s osmehom. KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organizuju bolje. ZDRAVLJE&SAVET: Definišite svoje kriterijume.
Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019
Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Idući dani će vas svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose sa ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost katkada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite. KARIJERA: Tražićete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na opuštanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.