Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019
Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019

Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019: Ovaj položaj Meseca daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju,uništavanje ili samouništavanje. Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i seksualno disponiranu. Žene sa ovim Mesecom u svom horoskopu mogu biti posesivne, ljubomorne, frustirane, nervozne dok pojedine, koje žive svoj eros, mogu imati veliko zadovoljstvo u životu. Pun Mesec će nam doneti požude, strasti i intenzivna osećanja.

Samim ulaskom Meseca u Škorpiju već 17. maja će pokrenuti Uran i Veneru iz Bika što će pokrenuti stare obrasce za koje smo mislili da su nam mnogo bitni. Sada je došlo vreme da se oslobodimo svih ograničenja. Jačina ovog punog Meseca će mnogi osetiti dva dana ranije, 18 – og i dva dana posle. Mnoge osobe mogu osetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnoge značajne promene će se dešavati za vreme punog Meseca, piše astrolog Željka Knežević.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNACI ILI PODZNACI?

OVAN

Vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka dešavanja u vašem domu koja se odnose na sigurnost i podršku vaših najbližih. Pun Mesec će vas terati da preispitate finansijske odluke koje ste već u velikoj meri rešili. Nije vreme da sada vladate, malo se povucite i poštujte svoje vrednosti pa vam predstoji lepo iznenađenje.

BIK

Vama se pun Mesec dešava u vašem polju partnera, kako emotivnih, tako i poslovnih. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promene u vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoleti. Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni, jer vam je sada naklonjen da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019
Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019

BLIZANCI

Upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem finansija sve do 1. jula, pa vas je napustila nervoza Marsa, ali je pokrenula energiju finansija. Pun Mesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će u toj sferi da se dešavaju promene koje vas dovode do vašeg cilja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.