Dnevni horoskop za 3. avgust 2020. Škorpija ima šansu za napredak, Strelčevima ide posao od ruke, Jarac će čuti dobru vest, šansa za Vodoliju, nove poslovne kombinacije za Ribe
Foto: Feepik.es

Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula 2020: Relativno mirna sedmica pred nama. Merkur je vrlo spor, a prva dva dana je i stacionaran, dakle stoji, te on ne daje veliku podršku ako želite pokrenuti nove poslove, akcije, projekte. Idealna sedmica za odmor I prikupljanje snage ali i misli i ideja .Najveću aktivnost tokom ove sedmice ima Sunce, koje će praviti napete aspekte sa nekoliko planeta, što upotpunjuje savet koji je dat, smirite se, obuzdajte svoj ego, budite u tišini, piše astrolog Nataša Panić za mogujatosama.rs.

OVAN

Ljubav: Već prvog dana ove sedmice Mesec na nebu aktivira vaš znak, što govori o pojačanim strastima ali i nestrpljivosti. Kako dani budu odmicali ka vikendu vaše emocije rastu I kulminacija za vreme neradnih dana može da doense konflikte sa partnerom, naročito u vezi putovanja, dece ili pak ako ste mladji, da bude ljubomornih scena koje su prouzrokovane nesporazumima I reakcijama koje ste iz ljutine preuzeli. Ne reagujte odmah, jer ovaj konflikt može i da izbegnete, jer je moguće da ste u nesporazumu sami sa sobom, a ne sa partnerom. Ukoliko ste sami, bezrazložni bes može da vas blokira da nekog I upoznate.

Posao: Sedmica koja može da bude zatišje pred buru, naročito ako radite u privatnom domenu, porodičnom biznisu I zavisite samo od sebe I svojih poteza. Kako je Merkur I dalje vrlo spor, a u vašoj kući posla ima dosta napetih aspekata, ovu sedmicu preskočite za bilo kakve nove akcije, potpisivanja ugovora Ili kretanje u novine u poslovnom smislu.

Zdravlje: Moguća su uklještenja, naročito u vratu, ramenima I gornjem delu kičme. Pripazite šta dižete i nemojte se forsirati.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula 2020: Šokantne vesti dolaze do Lava, moguć raskid Devici i Jarcu, Vagi idealno vreme za dijetu
Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula 2020: Šokantne vesti dolaze do Lava, moguć raskid Devici i Jarcu, Vagi idealno vreme za dijetu

BIK

Ljubav: Od srede Mesec aktivira vaš znak, a kako se već duže vreme u vašem znaku nalazi Uran, planeta naglih I neočekivanih događaja, po pitanju emocionalne nervoze I stresa ova sedmica je u crvenom alarmu. Pripazite u sredini ove nedelje da ne ulazite u besmislene I po koji put iste svadje I konflikte sa partnerom, jer će se na isti način I završiti. Ipak, lakša situacija ovog puta, jer je vaša vladarka Venera u boljem odnosu sa Marsom, pa je moguće I da ćete biti vi koji aktivirate ove konflikte, svojim tvrdoglavim zastupanjem istog mišljenja u vezi nekih promena koje su neophodne a koje vi odbijate. Savet je da se pokrenete po pitanju promena jer su one sad neizbežne. Za slobodne isti savet, menjajte svoje navike, pasivni ste I ako želite promenu u ljubavnom životu morate promeniti svoje stavove.

Posao: I poslovno vrlo aktivna sedmica, naročito u vezi odluka koje moraju da se donesu. One vas naročito ove sedmice pritišću, a vi ih kočite, jer još niste sigurni koji je izbor najbolji za vas. Moguća je konfronatacija sa poslovnim saradnicima u vezi njih, naročito zadnjih dana ove sedmice. Ako je moguće napravite kompromis, jer odugovlačenje vas nigde ne vodi.

Zdravlje: Nervoza i stres mogu vam prouzrokovati probleme u varenju. Najveći zdravstveni problem ove sedmice idu iz psihe.

BLIZANCI

Ljubav: Ništa novo se ne dešava I dalje ste na istoj priči, a ona može biti povoljnija ako se opustite I budete iskreni. Prošli su dani spavanja na lovorikama, te je vreme da i sebe date u odnosu, da se potrudite I budite to što jeste u maksimalnom sjaju, a druga strana će to itekako osetiti I primetiti I bićete srećniji oboje. Slobodni Blizanci mogu osetiti zatišje sami u sebi, a to je znak da se nešto novo može pokrenuti u ovoj sedmici.

Posao: Još ovu sedmicu je najbolje da prespavate ili pak da se aktivno odmarate na nekoj planini. Budjenje u poslovnom smislu ide poslednji radni dan ove sedmice, a onda ide vikend. Iskoristite petak za dogovore I konkretizaciju poslova, a od sledeće nedelje definitivno krećete u akciju.

Zdravlje: Skloniji ste virusima ovih dana, pa pripazite kuda I gde idete I sa kime se družite. Moguće su aktiviranje I hroničnih bolesti, naročito ako vremenska prognoza utiče na njih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.