ASTRO

Merkur je konačno krenuo direktno 12. jula 2020: Sada je vreme kada u svoju mapu života ucrtavamo novi put. Krećemo u nove pobede

U nedelju, 12. jula u prepodnevnim satima, Merkur je krenuo napred s 5. stepena Raka. Vrludao je unatrag od 18. juna, izazivao nemir, nejasnoće, odlaganja, ali nam i omogućio da shvatimo neke situacije iz naše prošlosti. To shvatanje moglo je uroditi novim uvidima koji nam sada pomažu da promenimo svoj način razmišljanja i ponašanja.

Iza sebe smo u samo nešto više od mesec dana ostavili tri pomračenja Meseca, retrogradno kretanje Venere, dočekali povratak Saturna u znak Jarca, a sada i Merkurov pokret napred. Burna i intenzivna vremena. Verujem da se mnogo toga događalo u vašim životima i da ste iz toga nešto shvatili i naučili, piše astrolog Julijana Oremović.

Sada je vreme kada u svoju mapu života ucrtavamo novi put. Donosimo odluke, pokrećemo stvari, jasnije vidimo, brže shvatamo. Stanje kakvo je bilo, više nije održivo, kako na globalnom nivou, tako i u našem mikro svemiru.

Sada smo ohrabreni izgovoriti, učiniti. Dileme i nejasnoće bi trebalo da budu sve manje. Horizonti se raščišćavaju. Postavljamo pitanja na koje dobijamo odgovore. Informacije su dostupnije. Događa se AHA moment.

Vladar Merkura u Raku je Mesec koji se na dan njegovog pomaka napred nalazio u Ovnu. Vreme je za inicijativu, hrabrost, odlučnost, novi početak, zauzimanje za sebe, za ispunjenje ličnih potreba. Krećemo u nove pobede.

I posebnu pažnju obratite na razdoblje oko 26. jula kada će Merkur doći na poziciju s koje je krenuo unatrag. To je vreme konačnog raščišćavanja. Vidimo senku, slepu pegu, ono zbog čega smo se osećali zakočeno, prestrašeno. To može biti značajan trenutak, naročito ako svjesno promatrate sebe i svoj život.

Živimo u vremenu velikog buđenja. Okrenite se oko sebe, pogledajte u sebe, u tuđe živote, globalnu scenu. Sve se dramatično menja. Sve nam je dozvoljeno osim stajanja na mestu. Tu propadamo, padamo i ne budemo dobro.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Zato kreni! Život čeka na tebe.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.