Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2016: Vaga neumerena u svemu,...

Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2016: Vaga neumerena u svemu, Ovnu konačno kreće u ljubavi, Raku predstoji nova poslovna faza

212
0
Retrogradni Netpun u Ribama od 16. juna do 22. novembra 2017

Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2016: Ako je verovati zvezdama, ove nedelje najveći srećnici su Devica, Blizanci i Jarac, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

LJUBAV: Vaši lični odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos. KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ važi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovaj put trebalo bi da delujete nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu nego se držite činjenica. ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu. devojka

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu. KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razdvojte šta se sme, a šta ne sme. Svaka delatnost koja van pravila sada vam nije dobro postavljena. ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u konzumacijama.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome. KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac. ZDRAVLJE&SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.