MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Čak iako niste profesionalni astrolog i ne verujete previše u horoskope, to što znate nečiji horoskopski znak može vam olakšati početnu komunikaciju. Naravno svako će vam reći svoj horoskopski znak već nakon petominutnog razgovora, ali mnogo je zabavnije da pogađate.

 

Evo nekih smernica koje će vam pomoći da odgonetnete znak.

OVAN

U lovu ste na Ovnove? Za početak uverite svoje prijateljice da izađu u kafić za vreme utakmice. Tražite crvenu boju. Ako je ne nosi oko sebe će kreirati dosta emotivne i moćne vibracije. Ovnovi su dosta nasrtljivi, agresivni i više nego srećni kada imaju priliku da pokažu svoju nadmoć nad bilo kime. To uključuje konobare, posebno ako su slučajno pogrešili u narudžbini. Ako želite da ga impresionirate prodefilujte ispred njega i spomenite bandži-džamping, ronjenje ili neki drugi ekstremni sport.

 

Horoskop vam pomaže da ga smuvate

BIK

On će tiho sedati u pozadini i sve posmatrati s laganim smeškom, koji ćete naučiti kasnije da volite i cenite. Oni ne vole promene osim ako su inicijalne, zbog toga je potrebno ostaviti njemu prostor za prvi korak. To će možda zahtevati dugoročno buljenje u njega, ali vredno je čekanja. Bikovi žive zbog životnih užitaka, pa ako započnete s hranom tada će vam Bik otvoriti sva vrata.

 

BLIZANCI

Oni izgledaju zanimljivo i zainteresovano. Svako će ga u njihovom društvu pažljivo slušati.

Oni su znatiželjni, neumorni i uvek nastoje da dostignu veći intelektualni nivo. Predložite bilo koju temu i oni će zagristi udicu. Što brže govore to su veće šanse da ćete ga ponovo videti, pa imajte na umu da morate da podstaknete razmenu informacija i održavate konverzaciju zanimljivom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.